Publicatiedatum: 9 februari 2021

Anneke Timmermans, de nieuwe Regisseur Woningen

Per 1 maart a.s. start Anneke Timmermans in de functie van Regisseur Woningen bij Wooncompagnie. Directeur-bestuurder Stefan van Schaik is blij met haar komst. ‘Met Anneke halen we een talentvolle vastgoedprofessional in huis die veel ervaring heeft opgedaan in de commerciële vastgoedsector. Die ervaring gaat ons helpen bij onze nieuwbouwambitie en de opgave in onze bestaande woningvoorraad. Wij kijken uit naar het moment waarop ze start in deze functie.

Innovatief werken aan beter woningaanbod
Anneke is haar carrière gestart bij Heijmans en is daar verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling en acquisitie van nieuwe (woning)projecten. ‘In de tijd dat ik werkzaam ben geweest bij Heijmans heb ik mij ook gericht op innovatie in de bouw- en vastgoedsector. Voorbeelden hiervan zijn innovaties als RealExchange en de Heijmans ONE’ aldus Anneke. De laatste jaren heeft Anneke gewerkt voor Greystar. Daar was ze als Director Investments verantwoordelijk voor het asset management van een omvangrijke vastgoedportefeuille. Met de publicatie ‘the future of urban living’ heeft Anneke belangrijke trends en ontwikkelingen geschetst op het gebied van stedelijk wonen. ‘Ik kijk er naar uit om ook bij Wooncompagnie een bijdrage te leveren aan de verdere innovatie in de vastgoedkolom en daarbij het aanbod nog beter af te stemmen op de huurders en hun behoefte.’

Baanrecord zetten
‘Naast deze passie op zakelijk gebied, hou ik in mijn privéleven ook wel van een uitdaging zoals bijvoorbeeld het zetten van een baanrecord of het meedoen aan een lange afstandstocht in het roeien. Maar ik word vooral ook blij van mensen om mij heen’ vertelt Anneke.

Verbeteren en vernieuwen
‘Het zoeken naar mogelijkheden om het leven van bewoners en andere gebruikers van vastgoed te helpen verbeteren, is waar mijn passie ligt. Ik geloof dat door samen te werken en oude standaarden los te laten, we mogelijkheden kunnen vinden om te verbeteren en te vernieuwen. En dat door de focus te leggen op klanttevredenheid, de haalbare businesscase vanzelf ontstaat. In mijn huidige en voorgaande functies heeft hier ook altijd de nadruk op gelegen.’

Bijdrage leveren
Ik zie er naar uit om samen met het team een bijdrage te kunnen leveren aan het kunnen bieden van een zo groot en divers mogelijk aanbod van goede, betaalbare huurwoningen aan bestaande en nieuwe huurders van Wooncompagnie. Ik heb zin om aan de slag te gaan’ aldus Anneke.