Publicatiedatum: 31 oktober 2019

Vier Sint Maarten bij de Friese Vlaak
Neem je lampion mee, zing een lied én scoor een traktatie!


Volendam - Sint Maarten vieren op een bijzondere plek en tegelijkertijd een toepasselijke traktatie scoren. Het kan op elf november bij de bouwplaats aan de Friese Vlaak in Volendam. Vanaf 17.00 uur zijn ouders en uiteraard vooral ook kinderen van harte welkom bij de bouwlocatie, waar overdag hard wordt gewerkt aan een nieuw woon-zorgcomplex. Dat harde werken met bijbehorende werkgeluiden is omwonenden vast niet ontgaan, want er gebeurt veel. Alleen dat al verdient een traktatie. Daarom de uitnodiging: kom op maandag elf november langs, vrolijk de bouwplaats op met kleurrijke lampionlichtjes en liedjes.

 

In augustus startte de bouw van 102 appartementen voor senioren. Het project komt van de grond dankzij een samenwerking tussen de gemeente Edam-Volendam, De Zorgcirkel en woningcorporaties De Vooruitgang en Wooncompagnie.

Een mooie plek voor ouderen
Met de bouw van dit complex krijgen, naast jonge gezinnen, ook ouderen uit de gemeente Edam-Volendam in de Broeckgouw een nieuwe thuishaven. KBK bouwgroep uit Volendam realiseert de bouw, de oplevering staat gepland voor eind 2020.

Meer weten over het project? Kijk op www.friesevlaak.nl of volg het nieuws via www.facebook.com/friesevlaak   

 

Over de nieuwbouw
Verzorgd wonen, op uw eigen manier. Dat kan vanaf najaar 2020 in de Broeckgouw. Dankzij de nieuwbouw van 102 appartementen die naadloos aansluit op de wensen van een nieuwe generatie ouderen. Samen zijn en samen blijven vormt hierbij de basis. Prettig zelfstandig wonen, en als het nodig is, professionele ondersteuning binnen handbereik. Bovendien zorgen extra appartementen in onze gemeente voor meer doorstroom op de lokale huizenmarkt. Daar profiteert jong en oud van!