Publicatiedatum: 13 juni 2022

Voor het Buurtteam Hollands Kroon zijn wij opzoek naar een Buurtbeheerder voor 32-36 uur per week.


Word jij onze ogen en oren in de buurt?

Jij kijkt graag om je heen, hebt oog voor wat er speelt en verdiept je graag in mensen. Je bent handig en toont initiatief, ook op sociaal gebied. Je screent wijken, signaleert mogelijke problemen van huurders en gaat er mee aan de slag. Want je weet: alleen zo werken we samen aan leefbare wijken waar mensen aangenaam wonen. Wat denk je, komen we een beetje in de buurt?

Wat beheer(s) jij?
Als Buurtbeheerder ben je de ogen en oren in buurten en wooncomplexen. Je verdiept je in elke situatie, leeft je graag in en gaat aan de slag met wat je aantreft en waarneemt. Met een open mind, want elke situatie is anders. En elk verhaal heeft meer kanten. Je gaat in gesprek met bewoners, signaleert mogelijke sociale problemen en doet er vervolgens alles aan om deze op te lossen. Op een persoonlijke, daadkrachtige en klantgerichte manier.

Wat wordt jouw buurt?
Onze afdeling Buurten bestaat momenteel uit vier Buurtteams: Purmerend, Schagen, Waterland en Hollands Kroon. En ieder Buurtteam bestaat uit meerdere buurtconsulenten en buurtbeheerders. Jouw werkgebied wordt de regio Hollands Kroon. Buurtteam Hollands Kroon is de spin in het web als het gaat om de verbetering van leefbaarheid en het aangename woonklimaat in onze wijken en buurten. Zowel intern als extern ben je onderdeel van een sociaal netwerk waaraan je een bijdrage levert en waarin jij je vrij beweegt.

Wanneer kom jíj in de buurt?
Je werkt graag samen, houdt van duidelijke communicatie, transparantie en toont initiatief. Je bent doortastend, zelfstandig en enthousiast. Jouw opleiding: een afgeronde MBO 3-opleiding bij voorkeur richting sociaal maatschappelijke dienstverlening. Je voelt je betrokken bij actuele maatschappelijke ontwikkelingen en weet dat wijken snel veranderen. Je ziet die veranderingen en speelt daar gericht op in, samen met onze huurders, collega’s en netwerkpartners.

 

Wat zien jouw ogen en horen jouw oren?
Je handelt lichte overlastzaken af, ondersteunt en werkt samen met de buurtconsulenten bij de uitvoering van hun werkzaamheden en bezoekt nieuwe huurders. Want hoe meer je weet over bewoners, des temeer je kunt betekenen voor een buurt of wijk. Je screent de woonomgeving op leefbaarheidsaspecten (schoon, heel, veilig) en signaleert eenzaamheid, verwardheid, vervuiling en andere zaken waarmee bewoners kunnen worstelen. Je zorgt er vervolgens voor dat mensen de juiste hulp krijgen.
Daarnaast ben je ook nog een beetje handig als het gaat om het vervangen van een lampje, een batterij, of iets vastzetten met een schroefje etc.

Wat levert ‘beter buurten’ jou op?
De functie van Buurtbeheerder levert jou veel afwisseling, uitdaging en voldoening op. Het salaris van deze functie is ingedeeld in salarisschaal F van de CAO Woondiensten. Jouw individuele inschaling bij aanstelling is afhankelijk van je ervaring en opleiding.

Meer weten?
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Gebiedsregisseur Angelo van Rijn via 088 171 81 21 of via a.vanrijn@wooncompagnie.nl.

Wil je reageren?
Enthousiast geworden? Aarzel dan niet en reageer! Wooncompagnie hecht groot belang aan diversiteit, onze deur staat open voor iedereen. Juist de verschillen in mensen helpen ons om een nog betere woningcorporatie te zijn. We zijn benieuwd naar wie jíj bent! Voldoe je niet aan het gehele profiel, maar zie je toch dat jij in onze organisatie een waardevolle bijdrage kan leveren, reageer dan ook! Motiveer jouw sollicitatie in een korte brief met uitgebreid curriculum vitae. Je kunt je sollicitatie vóór 29 juni 2022 per mail sturen aan personeelszaken@wooncompagnie.nl