Publicatiedatum: 13 oktober 2021

Binnen de afdeling Buurten zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven:

Buurtconsulent regio Noord (medior), 32 uur per week

 

Beschik jij over buurtkracht?
Ben jij de ogen en oren in de wijk?
Ben jij een sociale krachtpatser?
Ben jij betrokken en altijd in de buurt?

Jij legt graag verbindingen, denkt in oplossingen en gaat complexe situaties niet uit de weg. Dat komt goed van pas, want als buurtconsulent ben jij de ogen en oren in de wijk. Dat vraagt om betrokkenheid, zelfstandigheid en een flinke dosis daadkracht. Wat denk je: kom jij in de buurt?

Welk team versterk jij?
Jij werkt als buurtconsulent in het buurtteam van de regio Schagen. Samen met de buurtbeheerders maak je als buurtconsulent deel uit van onze vier buurtteams: Hollands Kroon e.o., Schagen, Purmerend e.o. en Waterland e.o. De teams werken samen aan fijne buurten en wijken, waar plek is voor iedereen.

Wat is jouw kracht?
Als ervaren buurtconsulent ga jij graag letterlijk de wijk in. Je weet wat er speelt, spreekt mensen op een natuurlijke manier aan en zoekt aansluiting op diverse  niveaus. Je houdt je bezig met multidisciplinaire problematiek in de wijk: van overlast, huurschuld tot verwaarlozing. Snel schakelen en proactief handelen staan daarbij voorop. De visie en het beleid van ons team kun jij goed uitdragen en tegelijkertijd heb je een eigen visie op de ontwikkeling van Buurten.

Wat zijn jouw sterke punten?
Je bent initiatiefrijk, klantgericht en resultaatgericht. Je toont lef, werkt zelf organiserend en zoekt doorlopend contact met huurders en verschillende lokale netwerkpartijen. Je hebt kennis van en ervaring met conflicthantering, sociale dienstverlening en aantoonbare ervaring met (bewoners)participatie, agressie hantering en groepsprocessen.

Welke krachten bundel jij?
Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en hebt kennis van en ervaring met overlastsituaties, maatschappelijke (buurt)projecten en relevante wet- en regelgeving (met name huurrecht). Bij voorkeur ben je vertrouwd met ons digitale systeem Dynamics Empire.

Welk aanbod is van kracht?
De arbeidsduur voor deze functie is 32 uur per week. De functie van buurtconsulent is ingedeeld in salarisschaal I van de CAO Woondiensten, initieel salarisbereik van € 3.523 - € 4.633 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Jouw individuele inschaling is afhankelijk van je ervaring en opleiding.

​​​​​Meer weten?
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Angelo van Rijn, Gebiedsregisseur Noord, via telefoonnummer: 088-1718121 of via email: A.vanRijn@wooncompagnie.nl

Voel jij een sterk enthousiasme?
Ben je enthousiast geworden over deze functie en herken je jezelf in het gestelde profiel? Aarzel dan niet en reageer! Stuur jouw sollicitatiebrief en uitgebreid curriculum vitae voor 13 november naar personeelszaken@wooncompagnie.nl ter attentie van Ellen de Witte.