Publicatiedatum: 2 februari 2021

Voor het team Reporting zijn wij op zoek naar een enthousiaste en energieke

Medewerker Reporting, 36 uur per week

Cijfer jezelf niet weg: dit is jouw baan! Jij bent in de ban van data en vooral in het analyseren ervan. Je verzamelt cijfers en feiten en vertaalt die graag naar nieuwe kansen. Dat komt goed van pas, want als medewerker Reporting zorg je ervoor dat we met elkaar gaan voor nog betere resultaten. Kunnen we op jou rekenen?

Waar kun je rekening mee houden?
Als medewerker Reporting lever je een bijdrage aan de informatievoorziening binnen de organisatie. Dat doe je samen met je collega’s binnen het team Reporting. Het team is verantwoordelijk voor het opstellen van de begroting, jaarrekening en tussentijdse rapportages. Verder maakt het team data-analyses en vertaalt deze naar informatie waar de organisatie mee verder kan. Zo werken we samen aan de toekomst: van onze organisatie, de volkshuisvesting en onze huurders.

Hoe berekenbaar ben jij?
Als medewerker Reporting sta jij open voor uiteenlopende vragen vanuit onze organisatie. Je zoekt naar het verhaal achter de cijfers en presenteert informatie op een begrijpelijke, inzichtelijke manier. Want je weet: een goede samenwerking begint bij een heldere communicatie. Mondeling, digitaal en op papier.

Hoe ziet jouw rapport eruit?
Je beschikt over een relevante hbo-opleiding (zoals BE/Accountancy), staat aan het begin van je carrière en bent leergierig. Je hebt kennis van of affiniteit met data-analyses en ondersteunende pakketten als Excel en Power BI. Je bent accuraat, daadkrachtig en werken in teamverband is helemaal jouw ding.

Wat zijn onze cijfers?
Wooncompagnie verhuurt 14.500 goede en betaalbare woningen in zo'n 60 kernen. Wij werken aan de ‘best mogelijke woning tegen de laagst mogelijke prijs’, zodat mensen zelf kunnen kiezen hoe en waar ze willen wonen. Wij focussen ons op de wensen en behoeften van bewoners, zijn constant betrokken en altijd dichtbij. Bij alles wat we doen en van plan zijn, kijken we door de bril van onze huurders. Wat denk je, past die bril jou ook?

Waar kun jíj op rekenen?
We bieden je een uitdagende functie in een gemotiveerd team waar ruimte is voor zelfstandigheid en inbreng van eigen ideeën. En uiteraard voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Ben je geïnteresseerd in een aanvullende studie? Dan bieden we jou graag een kans. Wat we je ook bieden is een prettige werkomgeving. In ons team heerst een aangename sfeer waarbij veel waarde wordt gehecht aan een goede balans tussen werk en privé.

Wat is jouw winst?
Jouw baan is in eerste aanleg een functie voor twee jaar, waarna een evaluatie plaatsvindt. Je stroomt in als medewerker Reporting basis. De arbeidsduur voor deze functie is 36 uur per week. De functie van medewerker Reporting is ingedeeld in salarisschaal I van de cao Woondiensten, met een initieel salarisbereik van € 3.445 tot € 4.531 bruto per maand (bij een 36-urige werkweek).

Afrekenen met mogelijke overige vragen?
Heb je nog specifieke vragen of wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Peter Smit, Regisseur Financiën, via de e-mail: P.Smit@wooncompagnie.nl.

Bereken je kans en reageer!
Ben je enthousiast over deze functie en herken je jezelf in het gestelde profiel? Aarzel dan niet en reageer! Motiveer jouw sollicitatie in een korte brief met uitgebreid curriculum vitae. Je kunt je sollicitatie uiterlijk vóór 12 februari a.s. sturen aan Miranda Meulenbroek via personeelszaken@wooncompagnie.nl.