Publicatiedatum: 14 december 2021

Wij zoeken jou!

Het team Vastgoedinformatie in het bedrijfsonderdeel Woningen zoekt
een:

Medewerker Vastgoedinformatie Meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB) 32-36 uur per week

Werken bij Wooncompagnie is
fantastisch! We zetten ons met passie in voor betaalbare woningen van uitstekende kwaliteit. In een hecht team meewerken en meedenken aan het realiseren van voldoende betaalbare woningen in fijne buurten voor mensen met weinig koopkracht. Dit is iedere dag weer onze drijfveer. We zijn betrouwbaar, betrokken en benaderbaar en staan dicht bij onze huurders.

Slimme keuzes
Stijgende bouwkosten, hogere duurzaamheidseisen, grote vraag naar betaalbare woningen. Steeds grotere opgaven met beperkte middelen. Onze betaalbaarheid staat immers altijd voorop! Met onze vindingrijkheid als team gaan wij deze uitdaging samen aan. Bij Vastgoedinformatie hebben we als geen ander hét juiste inzicht in ons woningbezit en leggen daarmee de basis voor slimme en verstandige keuzes.

Wij van team Vastgoedinfomatie
Onze nieuwsgierigheid, onze flexibiliteit en onze creativiteit in het bedenken van verbeteringen hebben ons de afgelopen jaren gebracht tot de spil van de organisatie. We zijn kritisch, betrokken en hebben interesse in wat er om ons heen gebeurt. Door onze kennis en analytisch vermogen kunnen we samen verbanden leggen in data en processen om in te spelen op veranderingen.

Samen zijn wij
Op zoek naar juistheid en consistentie van de data in onze primaire systemen: Vastware (MJOB) en DE (data). We beheren de uitwisseling van data uit verschillende andere interne en externe applicaties. We stellen overzichten op voor interne en externe processen en verantwoording. Daarnaast zorgen we dat iedereen zo eenvoudig mogelijk dezelfde informatie centraal kan vinden. Het up-to-date houden van de vastgoeddata en bijdragen aan de verbetering van de woninginformatie zien we als de basis voor een betere beleidskeuzes en MJOB. 

Wij zoeken jou!
We zijn binnen ons team op zoek naar nog een enthousiaste collega MJOB. Je zorgt ervoor dat de MJOB aansluit op organisatiekaders en gemaakte afspraken. De besparingsopgave en thema’s van duurzaamheid tot brandveiligheid neem je hierin mee.

Je initieert, coördineert en controleert technische inspecties. Je brengt alles samen tot een overzichtelijk sluitend geheel.

Wat vragen we van jou

 • Een afgeronde en voor de functie relevante HBO-opleiding;
 • Je bent technisch goed onderlegd en hebt kennis van en ervaring met onderhoudswerkzaamheden;
 • Conditiemetingen (NEN 2767) en MJOB'skennen geen geheimen voor jou; 
 • Je hebt affiniteit met databases en het digitaliseren van vastgoeddata;
 • Je houdt van puzzelen, vindt het leuk om de data te analyseren ziet kansen om procesverbeteringen door te voeren.

  
Wat bieden we jou
Werken in een inspirerend, betrokken team met ook nog eens uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Woondiensten).

 • Gewoon een goed salaris, gebaseerd op salarisschaal i met een bereik tussen € 3.523 en € 4.633 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week
 • Flexibel én hybride werken
 • Mircosoft Surface om je werk te doen
 • Werken aan klantbeleving door optimaal bereikbaar zijn: telefoon van de zaak of Bring your own Sim
 • Extra keuzebudget van € 900 per jaar o.b.v. 36 uur per week in te zetten voor sportabonnement, extra verlofuren of uitbetaling
 • Individueel Loopbaan Budget € 900 per jaar, op te bouwen tot max. € 4.500 voor persoonlijke ontwikkeling
 • Gezonde lunch voor een eigen bijdrage van € 1 per dag op de werkdagen op kantoor

 

Wij zijn nieuwsgierig naar jou, jij ook naar ons?
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Anneke Timmermans, regisseur Woningen (088-1718154).

Herken je jezelf in het profiel? Aarzel dan niet en reageer snel! We willen graag op korte termijn met jou van start. Motiveer jouw sollicitatie in een korte brief met uitgebreid curriculum vitae. Stuur deze vóór 28 december 2021 aan Ellen de Witte via personeelszaken@wooncompagnie.nl.