Publicatiedatum: 7 december 2021

In het team Procesmanagement is een vacature ontstaan voor een

Projectontwikkelaar/procesmanager Woningen, 36 uur per week

Bouwen aan de toekomst
Hebben de technische aspecten van het bouwen geen geheimen voor je? Heb je al stappen gezet in het ontwikkelvak, maar verbaas je je over de traagheid en ambachtelijkheid van het bouw- en ontwikkelproces? Vind je dat dat beter moet kunnen? Mooi, dat vinden wij ook. Daarom zoeken we een nieuwsgierige en leergierige projectontwikkelaar/procesmanager die samen met ons wil bouwen aan de toekomst.

Wie zoeken we?
Ons team procesmanagement/projectontwikkeling bestaat uit vijf ervaren projectmanagers. Omdat onze woningbouwopgave steeds groter wordt, hebben we versterking nodig. We zoeken een nieuwe collega die met energie en enthousiasme mee gaat bouwen. Dat kan een zeer ervaren projectontwikkelaar zijn, maar ook iemand met een goede basis en de ambitie om zich binnen hooguit één jaar te ontwikkelen tot taakvolwassenheid. Onze nieuwe collega heeft in ieder geval een HBO opleiding gedaan of een diploma op zak en minimaal vijf jaar werkervaring.

Wie ben jij?
Als doorgewinterde bouwkundige beheers je de technische kanten van het vak. Je weet dat het behalen van resultaten mensenwerk is. Projectontwikkeling is niet nieuw voor je en je hebt ambitie. Je wilt leren, ontdekken en experimenteren, elke dag meer weten en je werk beter kunnen doen. Je zoekt verdieping in onderwerpen als de omgevingswet, contracten, flora- en fauna  of stikstof. Daarnaast ben je bekend met de ‘zachte’ aspecten van het vak, zoals onderhandelen, beïnvloeden en overtuigen. Je weet ook hoe je een goede business case opstelt en je houdt ervan om samen met partners en belanghebbenden mooie projecten en resultaten te realiseren.

Herken je jezelf in dit profiel?
Je bent enthousiast, flexibel en werkt graag samen. Je hebt zelfreflectie en humor. Je bent betrokken en gedreven, daarom kies je bewust voor een baan in de volkshuisvesting. Zo kun je op een praktische manier bijdragen aan het realiseren van de best mogelijke woningen tegen een zo laag mogelijke prijs. Je bent enthousiast over bouwprocesinnovaties zoals industrieel- en circulair bouwen. In je werk zoek je actief naar mogelijkheden om duurzaamheid, energiebesparing en CO2-reductie in jouw plannen te integreren.

Wat bieden wij?
We bieden je een zeer afwisselende en uitdagende functie bij een sociale, dynamische organisatie. Je werkt 36 uur per week, zelfstandig en samen met het team. Jouw functie is ingedeeld in salarisschaal L van de CAO Woondiensten, met een salarisbereik van € 4.466 tot en met € 6.205 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Bij volledige taakvolwassenheid groei je door naar salarisschaal M, met een salarisbereik van € 4.873 tot en met € 6.964 bruto per maand bij 36 uur per week. Jouw individuele inschaling bij aanstelling is afhankelijk van je ervaring en opleiding. Wij bieden bovendien ruim de gelegenheid om je verder te ontwikkelen. Wooncompagnie is gevestigd op een filevrije locatie, maar je kunt ook hybride werken. En de sfeer? Die is ronduit goed. Bij Wooncompagnie vind je een werkplek waar collega’s om elkaar geven en lol met elkaar hebben.

Wie is Wooncompagnie?
Wooncompagnie verhuurt ruim 14.000 goede en betaalbare woningen in zo'n 60 kernen. Voor de komende jaren is onze missie: Samen zorgen voor fijne buurten met voldoende woonaanbod voor mensen met weinig koopkracht. Wij focussen ons op de wensen en behoeften van bewoners, zijn constant betrokken en altijd dichtbij. Bij alles wat we doen en van plan zijn, kijken we door de bril van onze bewoners.

Wil je reageren?
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Anneke Timmermans, regisseur Woningen (088-1718154).

Herken je jezelf in het profiel? Aarzel dan niet en reageer snel! We willen graag op korte termijn met jou van start. Motiveer jouw sollicitatie in een korte brief met uitgebreid curriculum vitae. Stuur deze vóór 10 januari 2022 aan Ellen de Witte via personeelszaken@wooncompagnie.nl.