Publicatiedatum: 23 november 2021

Kom jij ons team versterken? Binnen het team Beheer & Onderhoud van het bedrijfsonderdeel Woningen is een vacature ontstaan voor een:

Technisch Adviseur Woningen 36 uur per week

Vind je het prettig om buiten rond te lopen en niet de hele dag achter je computer te zitten? Ben je niet bang om bewoners en aannemers aan te spreken en eventueel opmerkingen te geven? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!

Huisvesten is veel meer dan alleen het bieden van woonruimte: het gaat om je huis, je straat én je buurt. Als Technisch adviseur Woningen ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het onderhoud aan onze woningen en gebouwen. Je zorgt ervoor dat de woningen en gebouwen gezond, heel en veilig zijn.

Wat doe jij?
Je adviseert over de meerjarenonderhoudsbegroting en de jaarbegroting. Je levert gegevens aan voor calculaties en daarvoor verricht je de nodige inspecties. Je ziet toe op de uitvoering van wetten en regels. Je bewaakt de kosten, kwaliteit en de administratieve afhandeling bij projecten en planmatig onderhoud. Ook overleg en onderhandel je met aannemers en leveranciers. Je begeleidt bouwvergaderingen en voert de bouwadministratie. Je levert informatie aan voor de planning en voortgangscontrole en signaleert tijdig afwijkingen. In het kader van een project onderhoud je contact met bewoners om een optimale afstemming te realiseren tussen kwaliteit en woongenot. Zo nodig kun je toegevoegd worden aan de bereikbaarheidspool, die buiten kantooruren vraagbaak is voor onze meldkamer.

Heb je het volgende in huis?
Je beschikt over een MBO-werk en denkniveau en hebt technische en bouwkundige kennis en ervaring met vastgoedbeheer en relevante wet- en regelgeving. Je bent handig met ICT (basis Excel, etc) en je kunt je snel nieuwe (technische) informatie eigen maken. Ervaring op het gebied van bouwkundige- en installatietechnische onderhoudsprojecten is een pré. Je hebt kennis van bouwregelgeving en vergunningenprocedures. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en organisatorische capaciteiten.

Herken je jezelf in deze eigenschappen?
Je bent goed in projectmatig werken en je werkt zelfstandig. Je gaat problemen niet uit de weg en stapt makkelijk op mensen af. Het maakt daarbij niet uit of je met een bewoner, een collega of een aannemer te maken hebt. Het zit in je natuur om klanten te helpen, waarbij je open en eerlijk het gesprek aangaat en zoekt naar oplossingen. Maar je bent niet bang om onderbouwd ‘nee’ te verkopen. Je bent nieuwsgierig en je wilt alles weten over het verduurzamen van onze woningen.

Wat bieden wij je?
We bieden je een zeer afwisselende en uitdagende functie bij een sociale, dynamische organisatie. Jouw werk bestaat uit circa 50% binnen werken en circa 50% buiten. Je werkt 36 uur per week. De functie is ingedeeld in salarisschaal H van de CAO Woondiensten met een salarisbereik van € 3.230 tot en met € 3.979. Wij bieden ruim de gelegenheid om je verder te ontwikkelen. En de sfeer? Een werkplek waar collega’s om elkaar geven en lol met elkaar hebben.

Wie is Wooncompagnie?
Wooncompagnie verhuurt ruim 14.000 goede en betaalbare woningen in zo'n 60 kernen. Voor de komende jaren is onze missie: Samen zorgen wij voor fijne buurten met voldoende woonaanbod voor mensen met weinig koopkracht. Wij focussen ons op de wensen en behoeften van bewoners, zijn betrokken en altijd dichtbij. Bij alles wat we doen en van plan zijn, kijken we door de bril van onze bewoners.

Wil je reageren?
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Paul Stegers, Teamleider Beheer & Onderhoud (088-1718260). Herken je jezelf in het gestelde profiel? Aarzel dan niet en reageer snel! We willen graag op korte termijn met jou van start.

Motiveer jouw sollicitatie in een korte brief met uitgebreid curriculum vitae. Je kunt je sollicitatie vóór 10 december 2021 sturen aan personeelszaken@wooncompagnie.nl.