7 november 2019

In het team Beheer & Onderhoud, van ons bedrijfsonderdeel Woningen is de functie beschikbaar van:

 

TECHNISCH ADVISEUR WONINGEN, 36 uur per week

Verruim je technische blik!

Jij hebt oog voor kwaliteit en techniek. Je denkt graag mee, zoekt naar oplossingen en vindt samenwerking de normaalste zaak van de wereld. Dat komt goed van pas, want als Technisch Adviseur bewaak je werkzaamheden aan onze woningen met een uiterst scherpe, vakkundige en sociale blik. Zie je het al voor je?

Door welke ogen kijk jij?
Jij geeft advies over de technische staat van woningen en de omvang van uit te voeren werkzaamheden. Je bewaakt de voortgang van werkzaamheden in onze woningen en bouwblokken. Uiteraard in nauw overleg met de projectleider en aannemer. Want je ziet heil in een goede samenwerking.

Hoe ver reikt jouw blik?
Je kijkt graag om je heen en signaleert ontwikkelingen in het werkveld. Je sluit je ogen niet voor afwijkende situaties in het woonklimaat en staat open voor het verhaal van huurders. Als Technisch Adviseur ben jij de spil tussen onze bewoners en ons team. Samen zetten we ons in voor een goed woningaanbod en een aangenaam woonklimaat.

Hoe zien we jóu?
Je bent zelfstandig, gaat problemen niet uit de weg en stapt makkelijk op mensen af. Elk gesprek ga jij open en eerlijk in. Je ziet de voordelen van een goede communicatie, betrekt collega’s bij je werk en biedt graag je hulp aan. Dat zit nu eenmaal in je natuur.

Wat hebben wij voor ogen?
Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau en hebt technisch-bouwkundige kennis. Vastgoedbeheer en alle relevante wet- en regelgeving zijn voor jou gesneden koek. Of het nu gaat om asbest, legionella of (brand)veiligheid. Je bent in het bezit van rijbewijs B en het diploma VCA-vol (of bent bereid deze op korte termijn te behalen).

Wie kijken er met je mee?
Je werkt in een team van techneuten dat bestaat uit mannen en vrouwen. Net als jij zijn je collega’s zelfstandig, verantwoordelijk en benaderbaar. Ze houden van aanpakken. En van humor. Juist die combinatie maakt werken binnen dit team zo interessant en uitdagend. Kijk je er al naar uit?

Wat is jouw vooruitzicht?

De arbeidsduur voor deze functie bedraagt 36 uur per week. De functie van Technisch Adviseur is ingedeeld in salarisschaal H van de CAO Woondiensten, met een initieel salarisbereik van € 3.089 tot € 3.805 bruto per maand, bij een 36-urige werkweek (inschaling op basis van jouw kennis en ervaring). Verder bieden we flexibele werktijden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Zie jij je kans schoon?
Hebben we je ogen geopend en herken je jezelf in het gestelde profiel? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten! Stuur jouw korte sollicitatiebrief met uitgebreid curriculum vitae vóór 29 november 2019 naar personeelszaken@wooncompagnie.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.