Publicatiedatum: 12 september 2022

Binnen het team Beheer & Onderhoud van het bedrijfsonderdeel Woningen is een vacature voor een:

Technisch Adviseur Woningen 36 uur per week

Vind je het fijn om buiten rond te lopen en niet de hele dag achter je computer te zitten?
Ben je enthousiast om met bewoners en aannemers in gesprek te gaan en jouw feedback te geven? Dan is deze vacature iets voor jou!

Huisvesten is veel meer dan alleen het bieden van woonruimte: het gaat om je thuis, je straat én je buurt. Als Technisch adviseur Woningen ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het onderhoud aan onze woningen en gebouwen. Je zorgt voor onze woningen en gebouwen, zodat ze gezond, netjes en veilig zijn voor onze bewoners.

Wat doe jij?
Je adviseert over de meerjaren onderhoudsbegroting en de jaarbegroting. Je levert gegevens aan voor calculaties en daarvoor verricht je de nodige inspecties. Je ziet toe op de uitvoering van wetten en regels. Je bewaakt de kosten, kwaliteit en de administratieve afhandeling bij projecten en planmatig onderhoud. Ook overleg en onderhandel je met aannemers en leveranciers. Je begeleidt bouwvergaderingen en voert de bouwadministratie. Je levert informatie aan voor de planning en voortgangscontrole en signaleert tijdig afwijkingen. In het kader van een project onderhoud je contact met bewoners om een optimale afstemming te realiseren tussen kwaliteit en woongenot. Zo nodig kun je toegevoegd worden aan de bereikbaarheidspool, die buiten kantooruren vraagbaak is voor onze meldkamer.

Heb je het volgende in huis?
Je beschikt over MBO-werk en denkniveau en hebt technische en bouwkundige kennis en ervaring met vastgoedbeheer en relevante wet- en regelgeving. Je bent handig met ICT (basis Excel, etc) en je kunt je snel nieuwe (technische) informatie eigen maken. Ervaring op het gebied van installatietechnische onderhoudsprojecten is een pré. Je hebt kennis van bouwregelgeving en vergunningenprocedures. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en organisatorische capaciteiten.

Herken je jezelf in deze eigenschappen?
Je bent goed in projectmatig werken en je werkt zelfstandig. Je gaat problemen niet uit de weg en stapt makkelijk op mensen af. Het maakt daarbij niet uit of je met een bewoner, een collega of een aannemer te maken hebt. Het zit in je natuur om mensen te helpen, waarbij je open en eerlijk het gesprek aangaat en altijd zoekt naar oplossingen. Je bent ook niet bang om onderbouwd  maar vriendelijk ‘nee’ te verkopen. Je bent nieuwsgierig en je wilt alles weten over het verduurzamen van onze woningen.

Wat bieden wij je?
We bieden je een zeer afwisselende en uitdagende functie bij een sociale, dynamische organisatie. Jouw werk bestaat uit circa 50% binnen werken en circa 50% buiten. Je werkt 36 uur per week. De functie is ingedeeld in salarisschaal H van de CAO Woondiensten met een salarisbereik van € 3.327,- tot en met € 4.098,-. Wij bieden ruim de gelegenheid om je verder te ontwikkelen. En de sfeer? Een werkplek waar collega’s om elkaar geven en lol met elkaar hebben.

Gezondheid, ontmoeting en een fijne balans
Wooncompagnie hecht belang aan de ontmoeting tussen collega’s, jouw gezondheid en een fijne werksfeer. Om jou hierin te ondersteunen bieden wij dagelijks een gezonde en verse lunch aan tegen een vergoeding van 1 euro per dag, waarbij je met alle collega’s samenkomt. Tevens krijg je een individueel keuzebudget die je flexibel kunt inzetten voor bijvoorbeeld een sportabonnement of het kopen van extra verlofuren. We werken bij Wooncompagnie hybride én flexibel. Wil je graag 4x9 uur werken en een dag thuis zijn in de week voor een fijne balans tussen werk en privé? Ook dat is mogelijk.
Blij met je werk dat maakt ons als organisatie sterk!

Wie is Wooncompagnie?
Wooncompagnie verhuurt ruim 14.000 goede en betaalbare woningen in zo'n 60 kernen. Voor de komende jaren is onze missie: Samen zorgen wij voor fijne buurten met voldoende woonaanbod voor mensen met weinig koopkracht. Wij focussen ons op de wensen en behoeften van bewoners, zijn betrokken, betrouwbaar en benaderbaar. Bij alles wat we doen en van plan zijn, kijken we door de bril van onze bewoners.

Wil je reageren?
Wooncompagnie hecht groot belang aan diversiteit, onze deur staat open voor iedereen. Juist de verschillen in mensen helpen ons om een nog betere woningcorporatie te zijn. Ben je enthousiast over deze functie en herken je jezelf in het gestelde profiel? Aarzel dan niet en reageer. We zijn benieuwd naar wie jíj bent! Voldoe je niet aan het gehele profiel, maar zie je toch dat jij in onze organisatie een waardevolle bijdrage kan leveren, reageer dan ook!

Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Ninon Pijnacker, Technisch Adviseur Woningen via telefoonnummer 088 1718254.

Motiveer jouw sollicitatie in een korte brief met uitgebreid curriculum vitae. Je kunt je sollicitatie vóór 30 september 2022 sturen aan personeelszaken@wooncompagnie.nl.