Publicatiedatum: 11 november 2021

In het team Verhuizen, van ons bedrijfsonderdeel Bewoners is de functie vrijgekomen van:

Verhuisadviseur, 36 uur per week

Maak een uitdagende carrièremove!
Affiniteit met techniek en klantgericht?
Schakel jij snel?

Jij bent technisch, sociaal en kunt snel schakelen. Dat komt goed van pas, want als Verhuisadviseur ben je de spil in het verhuis- en verkoopproces van onze woningen. Dat vraagt discipline, organisatietalent en een scherpe blik. Ben jij klaar voor een uitdagende carrièremove?

Hoe word je ingeschakeld?
Als Verhuisadviseur begeleid je opleveringen van woningen en doe je opnames voor de voor- en eindcontrole. Je stelt daarbij het belang van de klant centraal en werkt efficiënt aan een hoge kwalitatieve dienstverlening. Je regelt huuropzeggingen, je inspecteert woningen van vertrekkende huurders, adverteert woningen, stelt huurcontracten op en levert woningen op aan nieuwe huurders

Wat schakel jij nooit uit?
Je houdt de verhuurbaarheid en verkoopbaarheid van onze woningen in het oog. Op basis van ontwikkelingen binnen en buiten onze organisatie realiseer je verbeteringen in het verhuis- en verkoopproces.

Welke talenten combineer jij?
Jij hebt ervaring in een vergelijkbare functie. Je beschikt over een (aantoonbaar) MBO+ werk- en denkniveau en hebt kennis van en ervaring met elementaire bouwkunde, het verhuren en verkopen van woningen en relevante wet- en regelgeving. Bij voorkeur ben je vertrouwd met ons digitale systeem Cegeka Empire. Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Hoe schakel jij?
Als lid van ons team van Verhuisadviseurs ga jij voor een initiatiefrijke en resultaatgerichte aanpak. Je voelt je thuis in deze dynamische functie en beschikt over een behoorlijke dosis plannings- en organisatiediscipline. Je bent oplossingsgericht, kunt zelfstandig beslissen en weegt de impact van je besluiten af. Je communiceert op een goede, doordachte manier met onze huurders en andere relaties. Zo maak je, samen met je collega’s, het verschil.

Welke schakels bieden wij?
De arbeidsduur voor deze functie bedraagt 36 uur per week. Jouw functie is ingedeeld in salarisschaal H van de CAO Woondiensten (initieel salarisbereik van € 3.230 -  € 3.979 bruto per maand, bij een 36-urige werkweek). Voor deze functie bestaat de mogelijkheid gebruik te maken van een bedrijfsauto.

Extra terugkoppeling?
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Teamleider Verhuizen Paul de Bakker (088 – 1718261) of via de email: P.DeBakker@wooncompagnie.nl.

Schakel jij door?
Ben je enthousiast geworden over deze functie en herken je jezelf in het gestelde profiel? Aarzel dan niet en reageer! Motiveer jouw sollicitatie in een korte brief met uitgebreid curriculum vitae. Je kunt je sollicitatie vóór 26 november 2021 sturen aan personeelszaken@wooncompagnie.nl.