Nieuwe badkamer & toilet

Een badkamer komt in aanmerking voor vervanging als deze ongeveer 35 jaar oud is. Meer informatie over badkamerrenovatie vindt u hier.

Wilt u weten hoe oud uw badkamer en toilet zijn? Log dan in met uw postcode en huisnummer.

 

 

Wat is uw adres?

 

Veelgestelde vragen

Kan ik een verhoogd toilet krijgen?

Als de badkamer wordt gerenoveerd, kunt u (tegen een éénmalige bijdrage) kiezen voor een verhoogd toilet. Wordt de badkamer niet gerenoveerd, dan wordt de toiletpot niet vervangen.

Is een nieuwe badkamer en/of toilet gratis?

Een nieuwe badkamer en/of toilet is in de basis gratis, als deze ongeveer 35 jaar oud is en dus officieel voor vervanging in aanmerking komt. U kunt wel voor een aantal opties kiezen, waarvoor wij een éénmalige eigen bijdrage vragen.

Wij vragen een éénmalige bijdrage voor:

  • Tegelkeuze aan de wand in de badkamer, in plaats van alleen crème of wit (éénmalige bijdrage van €40,-)
  • Tegelkeuze aan de wand in het toilet, in plaats van alleen crème of wit (éénmalige bijdrage van €12,50)
  • Het plaatsen van een thermostaatkraan in de douche in plaats van een standaard mengkraan (éénmalige bijdrage van €136,-)
  • Het plaatsen van een verhoogd toilet + 6 centimeter (éénmalige bijdrage van €60,-)
Interne toelichting:

Ik wil een tweede toilet in de badkamer. Kan dat?

Het is mogelijk om tijdens een badkamerrenovatie een tweede toilet te laten plaatsen mits hier ruimte voor is in de badkamer en het technisch mogelijk is. Dit zal tijdens opname inspectie bepaald worden door de inspecteur. Wanneer de tweede toilet geplaatst wordt zal hiervoor een huurverhoging in rekening worden gebracht van 8,50 per maand.

Ik wil mijn badkamer laten verplaatsen. Kan dat?

In sommige gevallen is het mogelijk de badkamer te verplaatsen. Dit moet wel per geval worden bekeken. Heeft u plannen de badkamer te verplaatsen? Neem dan contact op met onze afdeling Klantcontact.

Mijn vraag staat er niet tussen. Wat nu?

Geef uw vraag dan door via ons contactformulier.. Liever telefonisch? Dat kan op werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur via 0900 20 22 373

Staat uw antwoord hier niet tussen?