Welzijn WonenPlus gemeente gemeente Waterland, Purmerend, Beemster, Alkmaar of Edam/Volendam

Gemeente Waterland of Edam
Woont u in de gemeente gemeente Waterland, Purmerend, Beemster, Alkmaar of Edam/Volendam dan kunt voor meer informatie kijken op www.welzijnwonenplus.nl. Telefonisch contact opnemen kan ook op de volgende telefoonnummers:
Edam-Volendam: 0299-323101
Waterland: 0299-650480

Klik hier om naar de website.

Sinds 1 januari 2021 is bij Wooncompagnie een Senioren Woonadviseur actief. De adviseur informeert en begeleidt senioren vanaf 65 jaar in het prettig en passend wonen.

De adviseur helpt bij vragen over bijvoorbeeld inschrijving bij Woonmatch, een verhuizing of woonaanpassingen. Mocht u een verhuiswens hebben of willen bespreken wat de mogelijkheden zijn om langer prettig thuis te kunnen wonen, dan kunt u vrijblijvend met de adviseur in gesprek.

Voor wie?
De Senioren Woonadviseur staat klaar voor senioren vanaf 65 jaar die wonen in een eengezinswoning of een appartement op een verdieping zonder lift. De adviseur is actief in Purmerend, Waterland en Edam-Volendam. In de regio Schagen en Hollands Kroon kunnen senioren terecht bij WonenPlusWelzijn.

Meer informatie?
Heeft u behoefte aan een gesprek om uw mogelijkheden te bespreken? Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 13:00 uur en 15:00 uur kunt u contact opnemen met Jennifer Rijsdijk, Senioren Woonadviseur. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 088 1718 181. U kunt ook een mail sturen naar j.rijsdijk@wooncompagnie.nl.

De Senioren Woonadviseur van Wooncompagnie is een pilot van één jaar. Dit betekent dat wij eind dit jaar kijken of deze dienst blijft bestaan, in welke vorm en in welk gebied.

Heeft u een vraag?