In de Nieuwe Tuinderij in Zuidoostbeemster bouwt Wooncompagnie 24 appartementen. Deze komen binnenkort in de verhuur.

Indeling
Het complex bestaat uit twee blokken met daartussen parkeerplekken. Twaalf 3-kamer appartementen op de begane grond. Deze zijn circa 72m² groot. Er is een open keuken en vanuit de woonkamer is er toegang tot de tuin. Twaalf 3-kamer maisonnettes op de eerste verdieping met een badkamer en één slaap - kamer op de tweede verdieping. De maisonnettes zijn circa 78m² groot. De woonkamer en keuken zijn apart, het balkon is bereikbaar via de keuken. Er is geen lift aanwezig. De tuinen van Elsantapad liggen op het oosten en de tuinen van Galiahof liggen op het westen. Alle appartementen hebben een individuele berging. Daarnaast worden de woningen voorzien van zonnepanelen. De woningen worden aangesloten op Stadsverwarming Purmerend, het koken is elektrisch.

Huurprijs
De netto huurprijs is € 633,00 excl. servicekosten.

Toewijzing woningen
Vier bovenwoningen worden toegewezen aan starters uit Beemster met een maximale leeftijd van 27 jaar. Vier bovenwoningen worden toegewezen aan starters uit Beemster, geen maximale leeftijd. Vier bovenwoningen worden toegewezen aan inwoners uit Beemster en Purmerend die een sociale huurwoning leeg achterlaten. Twaalf benedenwoningen worden toegewezen aan inwoners uit Beemster en Purmerend die een sociale huurwoning leeg achterlaten. De kandidaten met een leeftijd vanaf 65 jaar hebben eerste keuze. Daarna de kandidaten met een leeftijd vanaf 55 jaar.

Advertentie
De advertentie wordt op vrijdag 26 februari 2021 om 16.00 uur geplaatst op Woonmatch Waterland en sluit op donderdag 4 maart 2021 om 0.05 uur. Om te kunnen reageren is het noodzakelijk dat de inkomensverklaring 2019 aanwezig is in Woonmatch. Daarnaast is het noodzakelijk dat u in Woonmatch antwoord heeft gegeven op de vraag over uw woonsituatie in Purmerend. Dit kunt u doen in uw profiel bij “mijn gegevens” en “adres gegevens”. Het is belangrijk dat u dit doet voordat u reageert op de advertentie.
U maakt de keuze voor het appartement op basis van de bouwtekening. U vindt deze en een keuzeformulier op onze website: www.wooncompagnie.nl onder nieuwbouw. Het is helaas niet mogelijk om de appartementen te bezichtigen. De bouwplaats is niet toegankelijk. De kandidaten die een woning hebben toegewezen gekregen ontvangen een uitnodiging voor een kijkmoment.

Oplevering
De verwachte oplevering van de appartementen is in mei 2021.

Plattegrond 1e bovenwoning
Plattegrond beneden woning
Plattegrond 2e bovenwoning
Impressie
Impressie