Op dit moment wordt het complex Regioplein in Schagen gebouwd. Het betreft een modulair bouwsysteem. Bij deze bouwtechniek wordt het complex gemonteerd met behulp van, vooraf in de fabriek, samengestelde appartementsmodules. De oplevering staat nu gepland in november.
Wooncompagnie zal deze appartementen naar verwachting in de tweede helft van september gaan adverteren op Woonmatch Kop van Noord Holland. De huurprijzen zullen onder de € 619,01 per maand zitten.
Type woningen
Het complex bestaat uit 46 appartementen in vier woonlagen;
16 Tweekamerappartementen van 60 m2 (waarvan 9 appartementen rechtstreeks worden verhuurd aan een zorginstelling voor mensen met een licht verstandelijke beperking)
27 Driekamerappartementen van 70 m2
3 Driekamerappartementen van 90 m2.

Hoe kom je in aanmerking voor deze woning?
Naast ingeschreven staan als woningzoekende op Woonmatch Kop van Noord Holland, is woonachtig zijn in de gemeente Schagen een groot voordeel. Als je in de gemeente Schagen woont krijg je namelijk voorrang bij de toewijzing van de woningen. Een deel van de appartementen wordt daarbij specifiek toegewezen aan jongeren tot en met 27 jaar. Bij onvoldoende kandidaten uit de gemeente Schagen komen de overige woningzoekenden in aanmerking.
Wooncompagnie verzorgt de toewijzing van de woningen, deze vindt plaats aan de hand van de inkomenscriteria 2020. Lees hier meer over passend toewijzen.

Kijkdag
Na sluiting van de advertentie, nodigen we de kandidaten en eventueel reserve kandidaten uit om een kijkje te nemen in de woningen.

Plattegronden
Overzicht Blok A en Blok B 
Galerij woningen blok A driekamerappartementen 
Blok B Corridor Type 2 (tweekamerappartementen 60 m2)
Corridor Type 3 (driekamerappartementen 90 m2)
Impressie
Impressie
Feestelijk startsein nieuwbouw Regioplein