Over het project
Het nieuwbouwplan De Keyser in Middenbeemster is aangekomen bij de bouw van de laatste fases, deelplan 6 en 7. Hier komen 75 woningen. Het plan bestaat uit voornamelijk laagbouw met eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en beneden-bovenwoningen. Ook is er ruimte voor houtbouwwoningen. Wooncompagnie bouwt hier 24 woningen. 

 

Het betreft twaalf kleine eengezinswoningen van ongeveer 76 m2 en twaalf beneden-/bovenwoningen van 72 m2. De woningen liggen allen aan een gezamenlijke binnentuin. De benedenwoningen zijn gelijkvloers en hebben een kleine tuin. De bovenwoningen zijn gelegen op de eerste verdieping en hebben twee verdiepingen. Alle woningen hebben twee slaapkamers. De woningen zijn energiezuinig en worden aangesloten op de stadsverwarming Purmerend.

Huurprijs
De huurprijs is momenteel nog niet bekend. Het betreft sociale huurwoningen. De huurprijs is dan ook niet hoger dan de sociale huurgrens.  

Interesse?
Om te kunnen reageren op de woningen is het noodzakelijk dat u ingeschreven staat als woningzoekende bij Woonmatch. Daar worden de woningen kort voor oplevering geadverteerd. Wooncompagnie verzorgt de toewijzing van de woningen. Toewijzing is aan de hand van de inkomenscriteria. 

Nieuwsberichten

Sein op groen voor start bouw laatste fase De Keyser Middenbeemster