Over het project
Purmerend krijgt er een nieuw stukje stad bij: Kop West. Dit ligt ten westen van het centrum van Purmerend. Hier worden 25 drie-kamerappartementen van gemiddeld 63 m² door Wooncompagnie gerealiseerd. Er zijn 5 verschillende typen woningen in het gebouw. Het complex bestaat uit één woongebouw in vier bouwlagen met lift.

 

Details over de appartementen:

 

Oplevering

Alle woningen zijn inmiddels toegewezen. Naar verwachting worden de sleutels begin mei overhandigd. 

 

Plattegronden
Hier vindt u de overzichtsplattegrond en de plattegronden van de appartementen per huisnummer.

Plattegronden per huisnummer

Overzichtsplattegrond


Huurprijs
De netto huurprijs is € 633,00. De netto huurprijs is exclusief servicekosten.

 

Interesse?
Heeft u interesse in één van deze woningen? Dan is het belangrijk dat u bent ingeschreven als woningzoekende op de website van Woonmatch Waterland. Om te kunnen reageren is het noodzakelijk dat de inkomensverklaring 2020 aanwezig is in Woonmatch. Daarnaast is het belangrijk dat u in Woonmatch de vraag over uw woonsituatie in Purmerend heeft beantwoord. Heeft u dit nog niet gedaan? Zorg dat u dat dit heeft gedaan voordat u reageert op de advertentie. U vindt dit in uw profiel bij 'mijn gegevens' en 'adresgegevens'.  

U maakt de keuze voor het appartement op basis van de bouwtekening. Het is niet mogelijk om de appartementen te bezichtigen. De bouwplaats is niet toegankelijk. Kandidaten die een woning toegewezen krijgen, worden op termijn uitgenodigd voor een kijkmoment. De toewijzing van de appartementen wordt verzorgd door Wooncompagnie.


 

Nieuwsberichten
Steentje bijdragen 25 sociale huurappartementen Purmerend