Over het project
Langs de Dopsloot, aan de Lambertus Huisengastraat in Purmerend, worden 70 nieuwe 3-kamer huurappartementen van ongeveer 65 m² gerealiseerd. Het complex bestaat uit drie blokken. Het eerste en tweede blok bestaat uit 26 appartementen per blok. Het derde blok bestaat uit 18 hoekappartementen. Blok een en twee hebben ieder vijf appartementen op de begane grond en 21 appartementen op de 1e, 2e en 3e verdieping.

Details over de appartementen:

 

Oplevering
Zoals het er nu naar uitziet, wordt het eerste blok in de eerste week van maart 2022 opgeleverd. Dit blok bestaat uit vijf appartementen op de begane grond en zeven appartementen per verdieping. Het tweede blok volgt half maart en het derde blok begin april 2022. 

Alle drie de blokken worden tegelijkertijd geadverteerd op 30 december 2021. Houdt u hiervoor Woonmatch Waterland in de gaten. 

 

Plattegronden

Overzichtsplattegronden:

Blok 1 inclusief huisnummers

Blok 2 inclusief huisnummers

Blok 3 inclusief huisnummers

Plattegronden per huisnummer:

Blok 1 plattegronden woningen

Blok 2 plattegronden woningen

Blok 3 plattegronden woningen

 

Toewijzing woningen
Voor de woningen worden een aantal voorrangsregels gehanteerd:

 

Huurprijs
De netto huurprijs is € 633,00. De netto huurprijs is exclusief servicekosten.


Interesse
Heeft u interesse in één van deze woningen? Dan is het belangrijk dat u bent ingeschreven als woningzoekende op de website van Woonmatch Waterland. Om te kunnen reageren is het noodzakelijk dat de inkomensverklaring 2020 aanwezig is in Woonmatch. Daarnaast is het belangrijk dat u in Woonmatch de vraag over uw woonsituatie in Purmerend heeft beantwoord. Heeft u dit nog niet gedaan? Zorg dat u dat dit heeft gedaan voordat u reageert op de advertentie. U vindt dit in uw profiel bij 'mijn gegevens' en 'adresgegevens'.  

U maakt de keuze voor het appartement op basis van de bouwtekening. Het is niet mogelijk om de appartementen te bezichtigen. De bouwplaats is niet toegankelijk. Kandidaten die een woning toegewezen krijgen, worden op termijn uitgenodigd voor een kijkmoment. De toewijzing van de huurappartementen wordt verzorgd door Wooncompagnie.

Aansluitend worden er in de volgende fase nog eens 26 sociale huurappartementen worden toegevoegd aan de woningvoorraad van Wooncompagnie. Deze worden aan de Wagenweg gebouwd. Meer informatie over deze woningen? Klik hier.

 

Nieuwsberichten

Groen dak voor 70 nieuwe sociale huurwoningen in Purmerend

De vlag uit voor 70 nieuwe sociale huurwoningen in Purmerend