Bij Wooncompagnie stellen we onze huurders centraal. Tevreden bewoners, dáár doen we het allemaal voor. Werken bij Wooncompagnie is dan ook meer dan een baan. Bij ons krijg je de kans om werkelijk verschil te maken. In welke functie je ook werkt, je helpt direct mee aan onze maatschappelijke opdracht: betaalbare huisvesting, tevreden bewoners, een duurzaam woonaanbod en een aangenaam woonklimaat. Daar gaat ons hart sneller van kloppen.

Met onze voeten staan we stevig in de Noord-Hollandse samenleving. Onze medewerkers zijn professioneel, ondernemend en krijgen alle ruimte om hun ambities waar te maken. Onze kernwaarden sluiten daar naadloos op aan: we zijn betrokken, benaderbaar en betrouwbaar.

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich echt bij ons thuis voelen. Naast de collegiale en eigentijdse werksfeer, werken we voortdurend aan uitstekende arbeidsvoorwaarden op maat. Van een prima salaris en flexibele arbeidstijden tot de goedverzorgde gezamenlijke lunch voor een klein bedrag. Ook persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel: onze medewerkers hebben een eigen opleidingsbudget en een persoonlijk loopbaanplan.

Bij Wooncompagnie vinden we iedereen uniek. Dit zie je in alles wat we doen, en dus ook in ons aannamebeleid. Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons om een nog betere corporatie te zijn. Daarom zijn we benieuwd naar wie jij bent! Ben je enthousiast geworden en herken jij je in onze organisatie? Kijk snel bij onze vacatures. We kijken uit naar je sollicitatie!

Heeft u een vraag?