Service Abonnement

Met het Service Abonnement kun je een deel van de kleine reparaties waar je zelf verantwoordelijk voor bent, door Wooncompagnie laten uitvoeren. Handig als jij geen doe-het-zelver bent of niet in staat bent om het zelf te doen.

Wat kost een Service Abonnement?
De maandelijkse kosten van het Service Abonnement zijn € 5,- en worden gelijktijdig met de maandelijkse huurbetaling afgeschreven. Dit bedrag dekt vervolgens alle reparatiekosten die onder het Abonnement vallen: materiaal, voorrijkosten en uurloon. Je betaalt dus niets bij.

Hoe sluit ik een Service Abonnement af?
Een Service Abonnement kun je telefonisch bij ons afsluiten, via telefoonnummer 088 17 18 190 of direct online. Het Service Abonnement sluit je minimaal voor één jaar af. Als het bevalt wordt het Service Abonnement na dit jaar automatisch voor onbepaalde tijd verlengd.

Bewonersgedrag
Naast het dagelijks onderhoud en kleine reparaties kunnen er ook kosten zijn die worden veroorzaakt door jouw (onbewuste) gedragingen als bewoner(s); het zogenaamde bewonersgedrag. De kosten die door bewonersgedrag ontstaan, zijn altijd voor uw rekening en worden niet gedekt door het Service Abonnement.