Ik zoek een woning

Je zoekt een woning die bij je past en aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden. In de regio waar jíj het liefst wilt wonen. Wooncompagnie heeft ongeveer 13.600 sociale huurwoningen in vier verschillende regio's. Elke regio heeft zijn eigen aanbod en regelgeving.

Wij bieden onze huurwoningen aan via verschillende regiogebonden woonruimteverdeelsystemen. Om te kunnen reageren op een woning van Wooncompagnie, moet je je eerst inschrijven als woningzoekende.


Hoe doe je dat?

Klik op onderstaand kaartje op de regio waar je wilt wonen en jouw zoektocht naar een woning kan beginnen!

Interactieve kaart

Zoek je een woning in de kern van Callantsoog?

Binnen de kern Callantsoog heeft Woningstichting Den Helder ook woningbezit. Voor informatie over het actuele woningaanbod en de voorwaarden om voor deze  woningen in aanmerking te komen, verwijzen wij je naar Woningstichting Den Helder.

Zoek je een woning in Volendam?

Wooncompagnie verhuurt in Volendam een aantal appartementen op de Wieringenlaan. Deze appartementen worden via WoonmatchWaterland geadverteerd. De overige sociale huurwoningen in Volendam worden verhuurd door Stichting Woningbeheer de Vooruitgang in Volendam. Wil je op alle woningen in Volendam kunnen reageren, dan moet je dus ingeschreven staan bij zowel Woonmatch Waterland als de Vooruitgang.